Tarieven

Donuts Polefit verzorgt paalsportlessen en is er ook de mogelijkheid om vrij te komen trainen. Er zijn verschillende vormen afneembaar zoals een proefles, rittenkaart, abonnement, workshop e.d. Ook is het mogelijk om de studio te huren.

Powered by Fitmanager

De prijzen van de abonnementen zijn gebaseerd op het aantal lessen per jaar. Dit betekent wanneer er lessen komen te vervallen i.v.m. vakanties en feestdagen gewoon het normale bedrag betaald dient te worden. Het bedrag dient voor elke 1e van de maand op de rekening van de studio te staan.

Het bedrag van een losse les of rittenkaart dient voor aanvang van de les of vrije training op de rekening van de studio te staan.

*Gratis – Een proefles is eenmalig geldig voor een les (niet geldig voor de vrije training) en dient vooraf gereserveerd te worden. Klik hier om jouw proefles te reserveren!

Tarieven privé workshop

Een kinderfeestje, vrijgezellenfeest, vriendinnen- of teamuitje om nooit te vergeten? Bij Donuts Polefit is het mogelijk! Onderstaand een overzicht van de tarieven voor een workshop.

Tarieven workshop Tarieven workshop kids

Geïnteresseerd in een workshop? Graag hier je gegevens invullen.

Tarieven studio huren

Wil je een fijne studio huren? Bij ons kan dat! We beschikken over een goede muziekinstallatie en airconditioning. Onze studio is ook zeer geschikt voor wedstrijdtrainingen. De palen zijn ongeveer 4 meter hoog en de afstand tussen twee palen is 3 meter. Door het nieuwe systeem van X-pole kun je de palen ook makkelijk op static of spinning zetten. Mail info@donutspolefit voor meer mogelijkheden en om de studio te huren.

Tarieven studio
Tarieven studio niet-leden

Wil je een workshop of les geven in onze studio? Neem dan contact met ons op via info [at] donutspolefit.nl voor mogelijkheden en prijzen.

Donuts Polefit 

Milrooijseweg 59
5258 KG, Berlicum

info [at] donutspolefit.nl