Cursussen en workshops

Donuts Polefit organiseert regelmatig cursussen en workshops. Onderstaand is ons uitgebreid aanbod te vinden en onderaan de pagina lees je hoe je een workshop kunt aanvragen voor een kinderfeestje, vrijgezellenfeest, vriendinnen- of teamuitje om nooit te vergeten!

Cursussen

Donuts Polefit organiseert met regelmaat cursussen. Wil jij in een paar lessen de basics leren van paalsport, aerial hoop of silk? Schrijf je dan in voor één van de onderstaande cursussen.

Workshops

Donuts Polefit organiseert met regelmaat workshops van de instructrices zelf of een gastdocent. Check onderstaand welke workshops wij organiseren in onze studio en schrijf je snel in!

Workshop aanvragen

Een kinderfeestje, vrijgezellenfeest, vriendinnen- of teamuitje om nooit te vergeten? Bij Donuts Polefit is het mogelijk! De workshop start met een goede warming-up. Wanneer we warm zijn leren jullie draaien en zitten in de paal. Dan is het even tijd om bij te komen met wat te drinken en lekkers. Na een korte pauze gaan we proberen te klimmen en misschien ook wel, onder begeleiding van de instructrice, ondersteboven in de paal hangen! Aan het einde van de les maken we een leuke groepsfoto, zodat je altijd terug kunt kijken op een onvergetelijke dag!

Wil je weten wat de kosten zijn voor een workshop? Klik dan hier.

Cursussen%20en%20workshops.jpeg

Contact

Donuts Polefit
Milrooijseweg 59
5258KG Berlicum

T +31 (0)6 199 285 99
info [a] donutspolefit.nl

KvK 73044334
VAT NL859332160B01

Inschrijven

Eversports

Social media

© Donuts Polefit  | Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten worden ontleend
© Donuts Polefit  | Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten worden ontleend

Webontwerp: Groundbreakers